Pendahuluan

7 06 2010

Sedar tak sedar kita sudah berada di penghujung Jamadil Akhir. Rejab akan bertandang, diikuti dengan Syaaban dan seterusnya Ramadhan. Semoga Tuhan mempertemukan kita dengan bulan yang penuh barakah ini.

Bersempena dengan kedatangan bulan Ramadhan ini, kami menawarkan perkhidmatan rekabentuk dan percetakan kepada mana-mana syarikat, individu atau institusi yang berminat untuk memiliki Taqwim Ramadhan (Jadual Imsak dan Berbuka Puasa) tersendiri.

Taqwim ke Takwim??? Mana satu yang betul ni??? Bagi kami kedua-duanya adalah betul. Yang pertama merujuk kepada penggunaannya dalam Bahasa Arab dan yang kedua adalah penggunaannya dalam Bahasa Melayu.  Selebihnya anda sendiri tentukan.

Taqwim Ramadhan adalah AGEN PENGIKLANAN YANG PALING BERKESAN dalam bulan Ramadhan. Di samping itu, ianya juga merupakan suatu bentuk sumbangan anda terhadap umat Islam dan peluang anda untuk melipat gandakan pahala. Bayangkanlah berapa ramai umat Islam yang berpuasa dalam bulan tersebut mencari-cari bilakah berakhirnya waktu sahur dan bilakah masuknya waktu berbuka puasa. Bayangkanlah juga setiap insan bangun bersahur dan berbuka puasa berpandukan kepada Taqwim Ramadhan yang anda sediakan, maka setiap amalan pahala yang dilakukan oleh mereka, anda juga turut mendapat tempias pahala sama seperti yang dilakukan mereka tanpa sebarang kekurangan walau sedikit pun.

Ayuh, tempah sekarang sebelum terlambat.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: